nästa station skövde, skövde!

Igår var det kalas för mig,  Mamma hade lagat über goood mat och tårta.
tack alla för dom fina presenterna! ♥ 

Idag blir det en tripp till Skövde, med Amanda, emelie,Erik  & jonas(?)
blir mysigt, jag ska byta ett par byxor och köpa lite grejer tills på lördag.. det blir mycket bra det!
fick precis reda på att vi ska ta och äta på orient Palace, älskar maten! På tisdag ska vi ha nationella i svenska.. lite smått nervös, men det kommer gå kanoners.

nu ska jag kila, have a nice day :)


Saturday

Godmorgon.
Igår spenderade jag kvällen med mina goa brudar, var hos vera. Åt tacopaj, kollade handbollen, kollade på filmer och bara hade det gött!
Idag blir det och städa rummet & plugga. Ikväll kommer släkten hit på kalas, mycket trevligt.
Nejj, har mycket och göra idag så kanske bäst och börja (:
puss

came back, I miss you.


You're the best in the world






äntligen

är mitt rum klart, Pappa hann och bli färdig innan han fick brandlarm, vilket tur man kan ha ibland! har ordnat och pysslat där inne hela eftermiddagen, så nu är det snart klart. Ska bara upp en hylla och lite fotoramar. Bilder kommer imorgon om jag hinner.
Har grejat med min gamla kamera nu, ska beställa hem tre grejer till den, sen så kan jag sälja den. Hitta en bra sida med billiga kamera grejer * överlycklig*

imorgon ska jag dansa med skolan och sedan träna hos sjukgymnasten.  go dag med mycket träning, tänkte gå ut och springa på kvällen.. men mer om det imorgon. hela veckan kommer se ut som vanligt, lite pluggande, träningar och i helgen är det kalas  för mig.

Nejj, nu kan jag inte sitta här mer.. måste ta tag i engelskan, puss & godnatt ♥

Godmorgon

Nu ska vi börja tapersera rummet.
min dag kommer mest bestå av plugg har engelska tills imorgon. Vet ni vad jag ska göra imorgon?;)
Åka bugga med skolan, och två st till skolor. jag vill inte.. men det blir säkert jätte bra ;)


bilder på rummet får ni se ikväll :)
puss


20




17 jan

Nu sitter jag framför datan igen... börjar repa mig efter dagen händelser.

sov inte ett skit i natt, låg med migrän och magont, så gick inte till skolan idag. Har sovit hela dagen, Vid tre hade jag en tid hos sjukgymnasten, jag fundera på ett tag om jag skulle ringa och säga att jag inte kunde komma.  Men det gjorde jag inte.  Så åkte tid och körde på som vanligt.

näst sista övning jag gjorde började jag må illa och fick ont ungerfär där hjärtat sitter, det börja sticka i kroppen. Drack lite och sen skulle jag göra min sista övning. Jag kunde verkligen inte lyfta benet. Allt blev svart och jag sa att jag blev yr..  så fick lägga min ner  med benen i högläge. gjorde ett nytt försökt, fortfarande lika yr, såg suddigt och mådde sjukt illa.  Ah, jag försvann helt enkelt.
Hon ringde pappa och berättade så pappa fick komma o hämta mig. 
skulle jag gå till en säng.. vad ska jag säga.. jag svettades som om jag hade sprungit tjejmilen utan att stanna i högt tempo.. riktigt äcklig kännsla att gå och man inte ser något, kroppen viker sig och man inte hör något, usch. Nu mår jag bättre  :)

Sitter och kollar på handbollen, sverige för mål på mål, riktigt kul att det går bra ;)
Igår fyllde jag år och jag fick att jag skulle få göra om mitt rum, jag ska måla tre vita väggar och en fondvägg.
har hittat fem favoriter, Jag har en som jag gillar riktigt mycket, den är grå med  vita och guldiga detaljer.




sista inlägget

som jag skriver när jag är 15 år.. fyller ju 16 imorgon!

my 16 years
tänk er att för 16 år sen, kom det  en liten unge till världen som var 51 cm lång, vägde 4210g och hade mörkblå ögon med mörkt, kort hår.
Några månader efter döptes jag, det var söndagen den 14/5-95, dopet hölls i kyrkans hus och jag bars fram av min mamma och mina två faddrar är Gittan och Kjell.
Efter 2½ vecka kom mitt första leende och jag började krypa och ställa mig upp vid 7 månader.
Mina första  riktiga ord vad, tittut, mamma, pappa, erik. När jag var liten gick vi mycket tipspromenader som var i floby, när jag var liten så kallade jag det missemad. tänk så mycket man försökte härma det riktiga ordet men så blev det något helt annat som låter hur sött som helst.
Jag har ett otroligt minnen, jag minns otroligt mycket sen jag var liten.
Jag har fått höra och så minns jag även att jag var rätt tuff när jag var liten, jag var inte rädd för något eller någon. Jag älskade att testa på en massa nya saker. jag hade ett väldigt temperament när jag var liten, kunde bli arg rätt lätt och när jag väl blev det, så gick jag in på mitt rum och slängde ner allt jag hade på golvet, slog i dörrar och en liten söt sak till, Jag tog fram min väska och tänkte flytta. jag kunde vara vid 5-6 år, då jag stod i hallen men min lilla resväska och mamma stod i köket. och talar om för mamma att jag tänker flytta och hon skulle hälsa jim och dom att jag hade flyttat, fast.. jag kom aldrig riktigt så långt. kom bara ut till vägen och så ångrade jag mig. 
Nu när jag väl skriver detta kommer det upp ett minne då jag tänkte flytta. det var en kväll en lördag eller fredag, vi skulle ha mysigt och hade lagat god mat.. på något konstigt sätt blev det antagligen bråk.. Mamma, pappa och erik satt vi matbordet och jag stod på trappan och grät och så skrek jag att jag skulle flytta. 

jag var en tjej som älskade glass, åt nästan bara glass!
jag minns när jag satt i Gittan och kjells kökbord och gittan frågade mig vad jag ville ha till frukost.  jag svarade bara lite kort- glass. 
jag kommer precis ihåg hur det var, i bilder i huvudet. Allt spelas upp igen. läskigt!

Vi åkte till frankrike när jag var 6 år. Vi bilade ner med martin, amanda, lotta och tomas. jag minns så mycket från den.  hotellet vi bodde på var gult, såg ut som lägenheter.  inne i hotellet var det rött golv med vita dörrar. jösses vilket minne. 
Jag träffade en tjej där som jag var med på kvällarna, vi satt och ritade i min målabok.  En kväll var det fyrverkerier.. en jag minns speciellet var en raket som blev som ett hjärta. 
 
5-11 år älskade jag att spela fotboll.. fotboll var allt!
jag spelade i ett grymt lag.. när vi blev lite äldre runt tio började vi spela riktiga matcher.
vi förlorade inte en enda match.  vi vann en del matcher med 17-0 , 16-0, 18-1. höga siffror.
vi var ett lag som älskade fotboll. När vi blev tolv. då gick vi redan upp på 11 mannaplan.
ja, min fotbollsresa har varit grym.

Jag blev äldre, sista året på mellanstadiet, gick alltså i sexan.. vi fick spela klassbollen för sista året. 
och där fick jag min första meniskskada.  upphåll från fotbollen i månader efter månader,  tills jag opererade mig. Jag kom igång med fotbollen igen efter några månader det gick super.
sommaren 2008 åkte vi till kroatien med Amanda, Lotta, Martin och Tomas.. vi bilade ner och sov på en massa olika hotell. Jag minns att tyskland vi stannade i en natt, var inte så mysigt.  husen var ner klottrade, gubbar som visslade efter en.. usch vad äckligt. Men resten av resan var grym! På resan tillbaka till sverige, var både rolig och läskig.  Det läskiga var när vi åkte på färjan.. det var storm och färjan åkt dit och hit.

jag började Högstadiet och köpmade mig igenom sjuan. Åttan vad något tuffare.. det var prov på prov. man han inte med.  blev skoltrött och så sket jag i hur det gick på proven.. I know it was not good, but sometimes it is-sommaren 2010, en av dom bästa. fotbollssäsongerna började igen och första matchen mot kik, gick min vänstra menisk av på mitten.. där slutar min fotbollsresa..  just det.. Hela våren/sommaren kämpade jag med mitt Mopedkort. efter mycket gråt och kämp fick jag det i mitten av sommaren.


Ja och nu är jag här, snart 16 och mina 16 år har var grymma. så otroligt många minnen har jag.
Nu ska jag få börja övningsköra och söka till gymnasiet.


det blev visst ett lite långt inlägg, blev lite rörigt ett tag, så jag vet knappt vad jag har skrivit.

nu kom tjejerna (:


lite nytt


lampan
bokhyllorna
vita lådorna
täcket
sängkläderna
kuddarna
sänglampan

fixat och ordnat lite i mitt rum nu :)
ikväll kommer tjejerna hit, mysigt.

13/1

Först måste jag skriva.. Ett stort grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! ♥
dagen började med att man försov sig lite, mamma körde upp mig och philip.
skoldagen rullade på som vanligt.. fick information om frilutfsdagen som vi ska ha.. då jag inser att jag inte kan göra något, så jag kryssa i att stanna kvar i skolan och åka skridskor men det kan jag heller inte göra. *suck*
får se vad jag kan hitta på.
Efter skolan så tränade jag hos sjukgymnsten, som gick riktigt bra. Nu väntar jag och sjukgymnasten på svar som jag får 24 jan, när gubben har kommit tillbaka till jobbet, för er som inte förstår.  Min sjukgymnast anser att jag kommer kunna spela, eftersom mitt knä är så pass starkt nu. Men han som operarde mig sa att jag var tvungen o sluta.  så hon ska fråga gubben varför han sa så?  om det kunde leda till broskcell någonting(?)
så är lite smått nervös ;)

kom hem och firade pappa, drog till gymmet med Emelie och Erik, körde lite där.  ;)
och nu sitter jag här och inte gör ett skit, kollar handbollen. går ju riktigt bra för sverige.

Just det har gjort om lite smått i rummet. fast ni får vänta med att se ;) 

3 dagar kvar till jag fyller år. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D


fredag 7/1

Nu har jag precis kommit hem efter en långpromenad ute i solen.  gick runt floby i högt tempo. Puha, vad svettigt. Nu ska jag duscha, sedan iväg till falköping för att möta mamma.  Vi ska på bio i Skövde, mysigt.  ¨vi ska se änglagård, vi får hoppas att den är bra! :) 

Imorgon blir det Ikea och kanske ida.. Vi skulle till ikea igår med det var snöstorm så vi ville inte ut på vägarna.
på kvällen hyrde jag, mamma och pappa en film på tv, beck- levande begrav. kan säga att det var nog den äckligaste filmen av beck. Den var helt okej, så den får 4/5 ;)

nu ska jag in i duschen, ´pusshej

saknad.

Att sakna någon så mycket, är otroligt jobbigt. Ju mer man tänker, ju närmare kommer man en tår. Det är en tår av saknad. Du är saknad, min älskade morfar!  Tiden går fort.. för fort. Jag ligger och tänker på minnen som jag har haft med dig. minnen som man aldrig glömmer♥
tänker på dig,morfar! ♥



livet går just nu upp och ner, en viss tid är allt bra, då livet verkligen leker och andra stunder då man har lust att springa en mil för att bli av med alla problem. fast man vet att det inte funkar.. imorgon ska jag försöka ta och göra så att dagen blir på topp. om jag misslyckas gör jag det.. då är det bara att ta nya tag.



RSS 2.0