påsk

GLAD PÅSK!

har suttit ute i solen ett bra tag nu och har fått riktigt mycket färg. Ska snart kila ut igen och bara njuta av solen och sällskapet.

Imorgon blir det fest och på måndag startar serien så det blir en heldag på  ekvallen. puss


sax

sitter i sängen och har precis packat klart, ikväll beger vi oss ut till  stugan. Klippningen och färgningen blev riktigt bra tycker jag. Är super nöjd! :)

Gick lite på stan efter klippningen och åt mat med Erik, Emelie, Philip och Jonas. gissa vad vi åt?
fick med mig ett stativ hem från skövde, så nu i helgen blir det mycket fotande. så nu checkar jag av det på listan, har bara 20 grejer kvar. ;)

GLAD PÅSK ALLA! ♥




♥ bara några veckor kvar i skolan, sedan slutar vi och i höst börjar vi om nytt,  på helt olika ställen.
jissies,vad jag kommer sakna er tjejer. ♥

hittade en anna mysig och urgulllig bild, på tre små söta pojkar! ♥

nästa skövde

godmorgon, jag var uppe tidigt idag, eftersom jag ska till skövde och klippa mig och slinga det. tänkt köpa ett stativ idag med till kameran. Ikväll åker vi till stugan, väldigt skönt! slippa lilla sketna floby.  Påsk firas med familj och släkt ♥

åkte till götet igår och shoppade med fina vänner, hittade en hel del. Jeansjacka, två linnen, solglasögon, huvtröja på rea, cardigans och tränings ställ (tröja, löparjacka, löparbyxor) för 499:- vilket vr bra :D

köte nästan allt för mina presentkort, som jag hade samlat på mig.
löparset och solglasögon var det enda som inte var på present kort, (y)

nu ska jag springa ut till bussen,puss

Julia











Modell:  Julia Gegerfelt
fotograf: jag (olivia bergström)

söndag.

Började dagen med att vakna upp i panik, tittade på klockan och såg att hon var 8:15 fick verkligen panik trodde jag hade försovit mig till skolan, då jag insåg att det var söndag. Lugnade ner mig och somnade om igen..haha inte första gången något sånt här händer mig. Idag ska jag spela match, sista träningsmatchen innan seriestart. Får hoppas det går bra, är lite smått taggad.

Jag måste beställa en klipptid snart, måste klippa och slinga det för ´nu har jag en rätt go utväxt. Fast jag stör mig ändå inte så mycket på den.topparna är slitna, så får be mamma boka en tid. Skulle sitta perfekt nu i veckan eftersom man har påsklov ;D

bye, ska kila ut en sväng nu :D


6km

startade dagen med att springa 6km, galet skönt var det! Duschade en snabbis och sedan intill falköping och kolla på lillebror när han spelade cup. Dom spelade riktigt bra.
kvällen spenderas hemma, dipp och film står på schemat. Så ska snart fram och köpa lite grönsaker.´mums!

VÅREN ÄR HÄR!

God natt!

Nu har jag pysslat lite med bloggen, som ni kanske ser? :)
Men nu väntar sängen och imorgon blir det ett träningspass på morgonen och sedan bara njuta av lördagen som den kommer.

god natt kära läsare!<3


Just det, VG+ på svenskan(boken om mig själv), som sagt skolan flyter på just nu. Det känner helt otroligt underbart! ;)


mitt i veckan.

onsdag idag och denna dagen har varit så jäkla bra! Började dagen med att skriva nationella, vilket jag inte alls tyckte gick bra.. det var engelska uppsats. Fick även tillbaka mitt svenska nationella, gissa vad? VG!
jag och matilda hoppade inne på lärarnas kontor av lycka.. för detta betyder att om jag får MVG eller VG på boken om mig, kommer jag komma upp ett VG.
NU SKA JAG BARA NJUTA AV LIVET INNAN TRÄNINGEN BÖRJAR! Bye


nästa inköp



Hittade denna från Bikbok. Blev lite kär! inskaffar mig en sån på lovet som är nästa vecka, känns underbart!
Påsklovet kommer gå åt lite plugg och fest. Jag och ida ska koka ihop en fest underlovet, eftersom min ida fyller 16 på måndag! ♥

hur jag mår nu? Jo det är både upp och ner, grabben med stora problem gör det bara jobbigt för mig men han fick vad han behövde idag. Efter att ha stått och retat upp mig och sagt saker som gör mig grymt förbannad. vände jag mig om och frågade vad han har för problem, han bara skrattade och började igen och denna gången peta på mig då jag slåg till han och bad läraren ta ut honom från klassrummet. Ja vet.. jag får mina spel ibland..
Men annars är det bara bra.. skolan går riktigt bra nu, känns skönt. jag och några till tjejer vill sjunga på skolavslutning. men det återstår och se (:

pusss

just nu

just nu sitter jag i sängen och tänker.. som det ser ut nu så har jag kommer jag att komma in på handel! känns underbart. 178 var poängen för att komma in och jag har 210, men kommer att höja mig i två ämnen till, som jag vet nu.

För övrigt har jag börjat med ett "hemligt projekt" som ni ska få se om 2-3 veckor. mer än så kommer jag inte säga.
har en jäkligt go träningverk i låren och magen nu. Jogging till mormor, trädgårdsarbete i ngr timmar, powerwalk/jogging hem, 100 snabba hópprep, styrka för armar,mage,lår. Ja så har min dag sett ut, det kommer kännas  imorgon.
imorgon ska jag beställa ett träningskläder. Det var paket pris på stadium för 499:-, det var joggingbyxor,  jacka, och tröja. Det är precis det jag behöver! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, Imorgon är det en ny vecka med nya händelser.  En vecka av bara engelska. jag ska bara försöka prata engelska :)


natti♥

söndag

åh, vilket underbart väder det är!
Nu sitter jag med träningskläderna på och ska nu  ta en runda ner till  mormor.  nu längtar jag till tjejmilen 2011!
helgen har varit riktigt rolig.
Fredags var det hockey som gällde, sverige-tyskland efter matchen tog vi tåget till falköping för lite fest.
Lördagen var det kalas för kusin vilma, vi spelade laserdom.. har lite träningverk i låren idag. haha.

men nu ska jag ge mig iväg, puss

just det.. jag har fått sålt min kamera nu.  känns riktigt underbart!  :D


m-m-m-m-m-migrän

Kort och gott.

nu blir det plugg med världens största migrän! sååå underbart.



inget vidare...

som jag skrev nyss... jag mår super. .. det vände rätt fort.
nu när jag skulle sova, blev jag otroligt illamående och yr, huvudet bara dunkar och illamående sitter i halsen. svettas som gnu gör jag oxå. underbaaaart! vände mig  fram och tillbaka  innan jag insåg att jag inte kan sova.. och om jag inte springer till toan lr hämtar en hink snart har jag en fin kaka i sängen..

JAG ÄLSKAR MIGRÄN SÅ GRYMT MYCKET!!!!

okej nu klarar jag inte mer!  ropar snart på mamma...


5 april

vill bara säga att jag är lycklig och livet leker som aldrig förr!
vilket jag är glad över, efter några veckor som inte alls har varit på topp, men nu har det vänt, vilket är underbart!

Nu ska jag tacka ja till ett sommarjobb till... blir ungerfär tre sommarjobb i sommar.
två gräsklippingar, en hos en familj och den andra hos en äldre kvinna, sen blir det 3 veckor på kyrkan. Vilket jag ser fram imot väldigt mycket.  Jag ska få jobba med min kompis Vera och så var det ngn gubbe med namnet Roger Bergström..han verkar en go o glá gubbe.. det blir trevligt o lära känna han oxå! :) 
för han känner jag inte alls..

Nu
väntar sängen på mig och jag måste verkligen sova nu! :D
puss och godnatt mina fina läsare ♥



m-m-måndag

Idag har jag dansat bugg, som aldrig förr.  Har ont i knäna och benen nu, vilket som inte är bra! Vi åkte till folkens park med skolan, som vi har gjort tre gånger nu och lärt oss bugg. Måste erkänna att det är ganska kul! den 28 april ska vi dit på kvällen och dansa med alla skolor i kommunen.´Hoppas det blir en rolig kväll.

Ikväll blir det träning som vanligt och lite plugg, Falköpings tidining skulle ta kort på oss tre målvakter i vårat lag idag, och kanske blir ngn fråga hit o dit, vad vet jag? 
får ta det lugnt på träningen idag, knät gör fortfarande lite ont, får hoppas att det släpper snart. 



Pussssss

en vän för livet


livet leker

WIII, Igår ringde dom om sommarjobbet jag hade sökt på Kyrkan.. och jag fick det. jag fick 3 veckor, så veckan efter gothia blir det jobb!  :D

Tänkte att jag skulle slänga in en bild som jah har målat.  Fick VG+ på den, jag är mer än nöjd (:



Ikväll åker jag till min fina vän nathalie och firar henne med resten av tjejerna, blir mysigt!

RSS 2.0