This is a perfect morning

Godmorgon, jag blev väckt av både Lillebror och älsklingen idag, han kom med tåget nyss, fick två flygande killar på mig, nu ligger jag i sängen och väntar på frukost. Vilken lyxig morgon!




tankar hit och dit, man får aldrig nog

med min favorit kompis, lovisa ♥ kollat tre skräckfilmer och ätit tre påsar popcorn. mysig kväll!
imorgon kommer Rebin, han får alltid mig att bli på bättre humör!
 
är så känlig nu, tänker bara på negativa saker. tråkiga saker, folk som det är synd om, barn som svälter, folk som dör, ja allt som man tycker synd om.  men man måste faktiskt ha sånna här dagar!
 
godnatt

Träningsvecka för min del

Nu har jag kört styrka i en timma.  underbart! 
 
 
Min vecka kommer faktiskt bara bestå av träning, alla dagar.  jag vet inte om jag kommer har att ha tid till att blogga, så slänger in vecka redan nu. 
 
måndag:  gym & jobba 
tisdag: jag och rebin har hand om lillen, rebin ska plåga mig på ekvallen & avslutar kvällen med mys
onsdag: springa, jobba och gym 
torsdag:  VILA, städa
fredag - tränings helg med fotbollslaget
lördag -  
söndag- 
 
 

Min Goa helg

Sitter på tåget hem från Falköping, festade hela kvällen och natten med världens bästa tjejer, kom hem någon gång vid tre. Tack alla! Nu ska jag ladda upp en vecka av träning och träningshelg med fotbollen, jag är tillbaka!!


29 juli

Don't wait for the perfect moment, Take à moment and make it perfect
 

Party

Varit på lager 157 idag med pappa och lilleman! Mysig dag, nu är jag på väg In till stan för lite party med min tjejer. Dagens köp blev en tröja i Borås från Gina tricot


Idag är en dag idag

Solar med R


tiden flger förbi, jag hinner aldrig längre

jag är verkligen sämst att hålla bloggen levande.  men ska skräpa mig, eller jag måste! 
började veckan med att jag och rebin bodde i erik och emelies lägenhet när dem var i stockholm, var jätte mysigt.  igår kväll spelade jag beach med några tjejer, var roligt. avslutade kvällen med att sitta och titta ut över falkööing och prata med lovisa, allt mellan himmel och jord. mitt tåg blev inställt, det sög!  så jag fick gå hem till erik och emelie och sova där. Philip var där och när vi skulle sova fick han hemlängtan, slutade aldrig gråta. så har bara sovit 4 timmar, eftersom jag var tvungen att åkahem till lisen och gå ut med henne. så  ifrån klockan åtta har jag gått med lisen, ätit gröt, tvättat, hängt ut tvätten, strykit tvätt, städat. och klocka är bara elva?
 
så den här dagen kommer bli lång, ska klippa gräs, måla och träna. men nu lägga mig några timmar i solen, puss
 

i oktober ses vi, vackra London


midsommar 2012


Once You’re Gone You Can’t Come Back

 

Once You’re Gone You Can’t Come Back

 

Ett ord: ÄNTLIGEN

Äntligen är det fredag, äntligen har jag semester, äntligen får jag träffa rebin igen efter två veckor. ÄNTLIGEN säger jag bara! Mamma har åkt till Norge i två veckor. Kommer sakna henne. Nu sitter jag med bröderna och rebin, spelar FIFA, jag äger. Kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1014820/images/2012/pic_50098cc1e087c369190005a8.jpg" class="image">


fin kväll nästan lika fin som dig

Perfekt väder här ute i floby, därför tänkte jag ta en kvällprommenad med mamma. Jag ska försöka fixa till bloggen, den har verkligen fått sitt eget lilla ryck. Jag läntar till helgen något enormt. puss 

Röra på sig är bra

Tänkte bara säga att det är kul att höra att mitt inlägg om frukosten var så himla bra. kul att höra sånt!
Nu ska jag ta tag i livet och sticka ut  och springa en sväng och även göra lite styrka. Ska betala en ring ikväll som jag har köpt och ska försöka ligga i sängen tidigt idag, så jag är riktigt pigg imorgon. Jag jobbar min sista vecka nu och det ska bli skönt att få lite sovmorgon och lov nu efter 4 veckor jobb. Önskar ju bara att vädret kunde bli bättre, men hållelr tummarna!
 

ibland måste man ha tunga dagar

Efter en jobbig dag igår så beger jag mig till skövde. mamma, lilleman och jag ska bada på skövde arena. Började dagen med gym, tränade ben. känns gött efter nu. ska packa och greja lite nu innan vi åker.
 
Kramisar,  hörs ikväll

ibland måste man ha tunga dagar

Efter en jobbig dag igår så beger jag mig till skövde. mamma, lilleman och jag ska bada på skövde arena. Började dagen med gym, tränade ben. känns gött efter nu. ska packa och greja lite nu innan vi åker.
 
Kramisar,  hörs ikväll

Min värld är din värld

Det är fredag och det innebär mys med familjen. Så skönt med helg. Jag och lilleman kollar på Wild Child och äter popcorn. Kram


Du&jag

4 månader med världens bästa! Jag älskar dig!


mitt egna lilla porjekt och åskit

Jag har insett en stor grej som jag har vägrat att lyssna på förut. Visst hör man alltid att man ska äta frukost att det är den viktigaste måltiden på dagen. Jag vet att alla känner igen det.  hursom helst, Jag har snart jobbat i tre veckor och under de här tre veckorna har jag ätit frukost. vilket har gett bara positiva tecken. återkommer mer de strax.
 
Vi alla ser olika ut, kroppsbyggnader. Men den viktiga grejen är ju att man ska trivas med sig själv och att må bra. Jag erkänner att jag inte alls trivs med mig själv. hör varje dag att jag är fin osv. Det är ju bra att folk tycker det, men jag trivs inte. Jag har skippat måltider, frukost osv, kanske ätit en dag per dag, tränat som en tok i en vecka och man blir glad för man har minskat på i vikt, men vad händer? jo man går ju upp lika fort, man blir sugen på sötsaker,  ja, jag talar från min egna erfarenhet. jag var så dum så jag vägrade lyssna på mamma, om att frukost är viktigt och att om du äter ordentligt, går du atomatisk ner.
 
nu erkänner jag igen,  varför lyssnade jag inte på mamma från början? Jag mår så himla bra när jag får i mig frukost och äter ordentlig mat, äter godis en gång i veckan.  Jag har fått bättre humör och är mer gladare. och jag har även gått ner, utan att ha tränat, jag rör mig allt mer på dagarna också och i veckan börjar jag med träning.
 
jag tror att det är många tjejer som tänker som jag tänkte, att man inte äter mindre så blir man smal. OM ni gör det så ber jag er att tänka om för helvete, för det leder ingenstans. Det blir nästan bara värre. börja äta ordentligt och nyttigt, minska på sötsakerna och börja träna så har ni ett bra resulatat i slutändan sen. som jag sa, jag kunde äta lite mat och träna som en tok. men nästa vecka rasar allt och jag slänger i mig mat och godis. Innan jag började med att äta godis en gång om dagen så åt jag varje dag.. jag byggde på mig på fel sätt istället för att tänka på vad jag stoppade i mig. 
så frukost är inte så dumt, testa det först innan ni börjar med en massa annan skit! 
 
nu fortsätter mitt projekt och se hur jag kan mår sen jämfört med tidigare, jag kommer skriva sen hur jag känner mig efter några veckor.
 
 
 

Love u


Ingen drömstart

Godmorgon, min morgon börjar inte alls bra, har fått utslag i hela ansiktet och halsen, fått myggbett på ögat. Underbart!! Tror det är oljan som mamma massera mig med. Ett medel som jag inte tål. Nu är ska jag jobba, Hejjs!


nu släcker jag lampan

godnatt, nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. men först ska jag få massage av mamma, känner att jag verkligen behöver det. natti natti

min fina helg

min helg har varit super mysig. R har nyss åkt hem & på onsdag har vi 4 månader! Älskar dig rebin, mer och mer för varje dag!
Nu är det dags att tagga en ny jobb vecka, hoppas denna veckan bjuder på bra väder så man kan få lite färg någon gång, känns som denna sommaren är rent åt skogen, inte alls som hade hoppas på. Ska kila ut nu och vara med lillebror och grannarna, puss

6/7

Du springer efter folk som minst bryr sig om dig. Varför stannar du inte till, vänder dig om, och ser vem som springer efter dig?

dear mom


dear mom


fredag

Så ännu en vecka avklarad, varit dålig uppdatering men det är pågrund av jobbet. ikväll blir det en lugn kväll hemma och imorgon kommer R hit ♥ 

ska man falla så ska man falla fritt

Idag har har jag jobbat till åtta, från 07:00 till 20:00, men tre jobb är klara och pengarna rullar in. ska krypa ner och sova nu, är väldigt trött efter en sådan här lång dag. Myskväll med två av mina godingar på fredag. clara and amanda.. saknar er så! Godnatt och puss

inte på humör

mitt humör har sjunkt något väldigt mycket, ingen bra start på veckan.  hejdå. 

nu flyter livet!

vakande upp hos hjärtat idag igen, vid tio åkte jag till ikea med familjen. mys familjedag i jönköping! fick med mig en säng, täcke, kudde och annat smått och gått.  Köpte även ett par fotbollsskor, så taggad nu! ska strax krypa ner i sängen och sova. så jag är utvilad till en ny vecka med massa jobb. kjaaaam 

Första juli tvåtusentolv nollnoll.fyrtioett

Dålig uppdatering, hela veckan har bestått av massa jobb. Så nu är första veckan avklarad. Hels helgen spenderar  jag  hos mitt fina hjärta. Ikväll har vi åkt till Skövde med Erik och Emilie, äts ute, shopping och bio stod på schemat. Nu ska vi sova och imorgon ska jag iväg med familjen och köpa en ny säng, äntligen!!!!!!! Godnatt och puss. 

RSS 2.0