En mil

Vad ska man göra om man inte har skjuts och man ska till Odensberg och åka till Ida för att fixa sig inför party?! Jo, man hoppar upp på cykeln och börjar cyklar. Dagens träning är gjord 1 mil på 30min. Nu ska jag vila upp mig lite sedan är partyyyy!


Just nu

Mys med fina vänner!!♣


Fredag

Vårsolen är framme och det är fredag. Underbart! Har två lektioner kvar och sen påsklov. Ska ner till stan efter skolan, köpa nya skolgrejer och handla mat. Ska sova lite nu, börjar om en timma med två svenska lektioner, orkar inte


Fotboll

Kom nyss hem från Tidaholm, spelat match. Vi förlorade med 4-3 men tyckte vi kämpad på bra! Ligger i sängen med huvudvärk och feber, skolan var lite kämpig idag eftersom jag jag inte var 100. Imorgon är det äntligen fredag, en efterlängtad fredag. Kör skräck maraton med brudarna, blir nog inte så mycket bättre , puss och godnatt!


Just nu


Två dagar kvar sen är det helg, helgen bjuder på mycket. Skräck maraton med av mina fina tjejer, shopping, göterborg, kalas. Nästa vecka ska jag försöka  spendera så mkt som går med R innan jag åker till Italien. 
Imorgon eller på fredag så hoppas jag får den sista grejen till kameran. Paket var i stockholm nu och så bara vänta och se.

Just nu sitter jag och skriver packlistan till Italien, ska strax krypa ner till sängs och sova. hoppas att febern släpper men går till skolan i vilket fall. Puss och godnatt

Före och efter bilder



onsdag 19:32

Ligger i sängen, städat hos mormor, nyduschad, nybäddad säng, ny målade naglar, nyslingat hår, nyrakade ben. Det enda jag vill nu är att febern ska släppa och jag ska bli frisk.  Saknar min goding också!♥♥♥
Ska slappa framför tv resten av kvällen med någon bra film, hejsss



Nytt

 





199:  från skopunkten

Sjuk liten tjej

Är hemma idag, har feber, huvudvärk och ruskigt ont i magen. Jag kan bara säga att jag älskar vädret haft runt 20 grader idag, underbart.


butterfly



Just nu

Ligger i en soffa och halv sover, inväntar svenska lektionen som börjar tio över


godnatt

Kryper ner i sängen och laddar upp för en ny skolvecka. Helgen har var mer än perfekt! ♥
Natti

Hej alla goa och glada

Vilket underbart väder vi har! Kan inte förklara hur glad jag är och hur allt är på topp nu. Ska snart iväg till Snygg isa för våffelkväll och mys med resten av godingarna ♥  Efter skolan idag så drog jag och ida ner till stan, inväntade mamma  och lilleman, skulle titta på en ny jacka, hittade jag någon? Ja faktsikt, blev riktigt nöjd, inskaffade mig även ett par solglasögon, kommer behövas nu när våren är här!  Bara en vecka kvar till påsklov, äger. 

Mysis


Glassbilen

Den glada signalen från glassbilen spelas ute på gatan. Kommer in i mitt rum efter att ha varit i köket och ser att glassgubben har hoppat ut glassbilen. Märker att han står ute på gatan och kollar in i mitt rum, tänker inte mer på det men sedan ser jag att han förflyttar sig närmare mitt rum och tittar in då jag börjar fatta vad han gör, Tittar på hockey på min TV. tyckte att han stod kvar ovanligt länge idag. haha

Nu duschen och sen öva lite på redovisningen. Ska lägga mig tidigt idag så jag kan ta ut en lång sovmorgon imorgon! Sen hoppas jag verkligen HV vänder mot färjestad det skulle vara fint det!

Läste ut min bok igår, så jäkla bra! ska börja på tvåan nu.


hej och hejdå

Fått bort en del skolarbeten, svarat på mail och nu ska upp till fotbollen en sväng. perfekt.  Ikväll spelar Hv71 och jag hoppas verkligen att dem Vinner! uppdaterar senare.  puss


.....


Natti natti

städat mitt rum och haft mys kväll med familjen, bäst! funderar på att krypa ner i sängen och sova. Målaren ska komma tidigt imorgon så lär nog inte få någon sovmorgon heller. beställt en blixt och ett battrigrepp till kameran, perket avslut på en jobbig dag och mysig kväll.

EN bild från fotograferingen som jag hade på min APL plats.


kan inte tänka

gått fem min nu och jag vet inte hur jag ska börja mitt inlägg?

började dagen med att åka till skolan med världens illamående och magont, trodde verkligen inte jag skullle klara bussresan in till falköping. men jag lyckades!  Skolan rullade på och när både min kropp och huvud sa ifrån att jag måste åka hem, efter att nästan somnat på lektionen.  Sov några timmar och mår kanske lite bättre än förut men inte helt 100%.

Medans mina fina vänner är på fest nu, som jag egentligen också skulle vara på nu men ist ligger hemma och kollar hockey med pappa. hejdå, roligt inlägg!


Lycklig





vår 2012



lugn dag i solen med två favoriter



 

Nu kommer jag skärpa mig med fotograferingen, kommer köra 1-2 fotograferingar i veckan, nu ni!

ett barn full med lycka


Love ♥



vaknar upp till liv igen

sovit i några timmar, börjar vakna till liv nu efter ígår. Ska hoppa in duschen strax och sen städa rummet. Har lovat mig nu att se till att hålla i ordning, orkar inte städa stort sett  varje dag. Kolla mello ikväll med godingarna  hos lovisa,  blir kanon!

Imorgon SKA jag beställa hem en försenad födelsedagspresent av mamma och pappa, den här jackan. Älskar färgen ♥  ni får nöja er med en liten bild, kramisen


Dagen efter

JAG HADE EN HEL GRYM KVÄLL!!!!! TACK ALLA! Åh bästa kvällen på ruskigt länge
Mina snygga brudar,  min längd är ju rätt go också!


fick några bilder under kvällen,  lagom snygga!


Fix

Fixat naglarna idag, vi kom på när vi hade börjat fila och grejat att vi är ju tvungna ta för och efter bilder, här är dem!!


Torsdag dagen innan fredag

Inte någon vacker syn när man tittar ut genom fönstret och ser att det mesta är täckt av snö. Har lust att krypa ner i sängen igen och komma fram när sommar är här. Men tro det eller ej, var uppe klockan sju och började städa mitt rum, brukar vanligast gå upp nu vid den här tiden och stressa i 15 min innan jag ska. Nu är jag färdig och klar, De är la gatt!

dagens planer:
städa mitt rum
Jobba
fixa naglarna
Träna


LAX


Ätit mammas goda mat till kvällsmat. älskar lax! Ska krypa ner till sängs nu, kolla lite film och sedan sova. Godnatt!

Shopping


Vitt linne - garderob 20 -kuvertväska -garderob 20 - svarta byxor - garderob 20 - Väst - gina tricot
glömt och visa den gröna västen så passar på nu.

Var på banken idag och beställde ett nytt bank kort, eftersom mitt är borta.  Fick även alla mina uttag under 2012, så nu har jag räknat ut hur mycket jag har spenderat på två månader, januari och februari. säger inte summan.. men SKRÄMMANDE ÄR MITT ORD! söka lyxfällan? joo tror nästan det, men shopping förbud får jag nog inskaffa mig iallfall.

Jag vill & jag ska

♥ jag ska jobba för andra gången idag
♥ Jag ska städa mitt rum
♥ jag ska rensa min garderob
♥ jag ska lägga ut alla mina 5 par shorts på tradera 
♥ jag ska ta kort på mina ny inköpta kläder
♥ jag MÅSTE SE HOCKEYN som är om 1½ timma,HV71♥♥♥♥

† jag vill ha fredag nu!!!!  PARTY
† jag vill ha april nu, Italien
† jag vill ha sommar
† Jag vill till London
† jag vill köpa nya skor 
 
Kanske dags att sätta igång med allt ska göra Idag, upptaderar när jag hinner ikväll, pusshej så länge!

Malin

Vad är det som egentligen händer? slog återigen ner bomb i mitt rum. åh, orkar inte städa.
haft en lugn dag på jobbet och fick även mysigt besök av kusin Malin,  åt tillsammans på wokstugan. jätte mysigt och träffas igen. ♥ tränat, duschat och nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Natti



Öga




Vilken söndag

Varit på kalas hela dagen, Kalaset började i Skultorp, åt mat och fikade, samtidigt som vi taggade go cart tävling. Mätta och belåtna åkte vi och åkte go cart, super kul! Var lite segt i början men sen gick det super. Kasper tog hem guldet, hans silver och Erik brons. Avslutade dagen med att äta på restaurang, mums! Ätit Kinamat så att jag står mig hela veckan, perfekt. Bilder kommer inom kort, så fort jag har tid, en vecka full med träning och jobba. Imorgon börjar även mitt godis förbud, önska mig lycka till, kram!


lördag

sovit i 11timmar, riktigt skönt. Vädret är ju underbart och jag är på strålande humör. ska snart in till falköping med mamma och lillebror, övningköra lite påvägen dit kanske? IDAG måste jag städa mitt rum, har knappt några kläder i min garderob längre, allt ligger på golvet, sängen, fåtölj eller tvbänken, måste skärpa mig. Ska rensa hen hel del på kläderna idag hade jag tänkt.

Uppdaterar senare idag OCH jag lovar ni ska få andra bilder än iphonebilder.


dreggel hund

sitter på golvet och har en hund som ligger i mitt knä och dregglar, men älskar min favorit för det!
Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen är helt slut efter en lång dag på jobbet, fotat det var  riktigt skoj. 
Är får ni bild på håret,  kan säga att jag trivs bäst i lockar än rakt. Godnatt



Hahah, ser ut som värsta biffen på sista kortet!


RSS 2.0