Torsdag

Jobbat hela dagen och nu ska jag ge mig iväg på mitt andra jobb.. Jag är riktigt trött och huvudvärken börjar stiga, blir att lägga sig tidigt ikväll. Jobbet på kyrkan är så härligt, vara ute och jobba i det fina vädret och samtidigt bli brun, underbart!

vet inte vad jag ska skriva mera? jag  har inga ider alls, ngn som vet något roligt jag kan ta och skriva i bloggen? :D

Imorgon träffar jag Ida för lite planering om fest nästa vecka och på lördag blir det party, låter som en riktigt bra helg.  Skaffade gymkort idag så ska börja i helgen lr på måndag! :)

Allt var så lätt när man var liten...


Godnatt

Imorgon är det dags förjobb igen och på kvällen blir det gym. Somnade på spikmattan förut och nu kan jag inte sova.. god natt




jag vill, jag ska, jag klarar detta. ...

189:-

sååå snygga, blir nog att beställa hem den chockrosa (:


25 junli

Ligger i sängen och ärhelt slut, huvudvärken har börjat krypa fram, inte kul! Gick upp vid sextiden idag, började jobba idag på kyrkan..efter jobbet drog jag direkt till mitt  andra jobb,kom hem fören timma sen. lång dag.

Imorgon ska jag försöka få med min kära pappa till gymmet, så vi kan börja gymma ngn gång och även träna upp mitt knä igen :)

Gothia 2o11

Gothia cup 2011 var riktigt grymt. vi kom till b-slutspel och där åkte vi ut på straffar..
Träffade en Massa roliga Norskar, Konstiga Tyskar och omtänksamma stockholmare, haha.

Norskarna och tyskarna bodde ju på våran skola så blev alltid att man snackade med dom, spelade lite fotboll eller basket. Stockholmarna träffade vi på Pendeln påväg hem från gbg, dom ville följa oss hem så att vi kom hem tyggt, dock var dom räddare än vad vi var.. haha sköna grabbar!

Jag kan bara säga att veckan var för jäkla bra!











Norskarna sitter bakom oss.

Pusshej

butterfly


Nästan tillbaka nu..

Jag är snart tillbaka igen, håller på och gör om bloggen.

dagens planer

Åka till mormor o städa.
hämta pengar
städa mittrum riktigt ordentligt

Gothia var hur roligt som helst,  träffat så mycket roligt folk. stockholmare, tyskar, norskar. o massa mera :D men snack om det i eftermiddag..  ska till mormor nu :D pusss.


BLOGG PAUS!

överskriften säger det mesta.. tar en blogg paus.. måste styra upp lite grejer.

byee

busungar är besök på kollandsö





Sötnosarna efter blåbärs plockning ♥


helgen

GOD MORGON!

sitter i stugan och lyssnar på musiken, Solen är framme med det kallt i luften. Snart kommer Alfred,Abbe Och Jonas hit, då blir det lek med  de små :)

Har börjat  tagga Gothia cup riktigt mycket nu, ser fram imot nästa vecka så grymt mkt. På lördag åker jag till liseberg med amanda, erik, Emelie. Kommer bli en tajt helg.. Fredags måste jag packa det mesta, lördag liseberg och på söndag blir det Göteborg igen. Jag måste  intersport tofflor, får verkligen inte missa det (:


puss


för länge

nu har min mamma varit borta allt för länge... saknar dig ♥'
 Kom hem nu!

Mormor 80 år!










f-f-fredag

börjar att bli läggdags, eftersom imorgon ska jag upp tidigt och åka till stugan med mina fina flickor! Ska hinna med och fira Mormor som fyller 80 år. :D

Men nu måste jag verkligen sova. godnatt alla! ♥


S-s-öndag

sitter i sängen och ska strax ge mig ner till Ekvallen. Där blir det först Fotbollsträningen och sedan Kolla på herrarna när dom spelar mot Kinnarp.  :)
Kvällen spenderar jag med mina fina flickor hemma hos lovisa. dock vet jag inte riktigt vad jag ska grilla än, får funderar på det ett tag till ((: pusss


Midsommar














RSS 2.0