onsdag

sitter i sängen och tittar på min otroligt fina hund som sover på golvet, hon verkar vara helt slut efter långpromenaden som vi fick tidigare ikväll.  imorgon är det torsdag, vilket innebär en kort skoldag, efter skolan åker jag till frissan. så himla skönt att få fixa till håret!
Annars är allt okej, det är inte dålig och det är inte jättebra. huvudvärken verkar inte vilja släppa, och jag får snart spader på skiten. 

haaaajdå

Onsdag

Missade bussen idag, bussen var tidig, Blir så arg.

Ska ha sista lektion nu och ikväll ska jag baka pepparkakor med lillebror och träna.


låter mörkret falla.

trött, huvudvärk och tankar åt alla olika håll.  lite så jag är just nu.


gosar

sitter och gosar med täcket i världens bästa säng.  dagen har varit halv bra, finns inte en enda dag utan problem.  jag får inte ett problem per dag utan jag får minst 5 problem på samma gång.  Det är då jag vill bara krypa ner i sängen och sova, glömma allt som finns därute.

Imorgon ska jag till göteborg och kolla bio, breaking dawn. ska försöka hinna med och gymma innan. 
roligt inlägg osv.. positivt var det här.







bad day



glad chey

Fått in Spanien bilderna i datorn nu. GLAD! första advent idag och det är ingen snö ute, nu längtar jag faktiskt efter snön, tro det eller ej! Imorgon är det skolan som gäller och på tisdag är vi lediga, hur gött är inte det? tisdagen spenderas i Skövde med Matilda med shopping och bio, Breaking dawn!


Regn


Fredag

Har två Lektioner kvar sen slutar jag, då är det helg!!


en sida ni måste titta

http://www.hyrenolivia.n.nu

min fina vän har gjort en tråkig go sida, där man kan få hyra mig för lite olika arbeten. trodde jag skulle dö när jag läste olika tjänsterna. jo tack, vi vet att Pontus har några skruvar lösa, men dock inte så här många!


natti

okej, stänger av datorn för att verkligen ta ut sovmorgonen som är imorgon. kanske ska skissa lite innan? låter som en redigt bra idé för att bli lite extra trött. nästa torsdag ska jag slinga håret, äntligen! sedan kan jag börja använda mittbena. glad tjej.

instängd och plugg

Skrivit klart inlämningen i so och nu ska jag snart börja med engelska glosorna. Har suttit och grejat med min kamera. jag får verkligen inte in bilderna på datorn! det funkade på BS foto när vi var där och kollade. Ska försöka snart igen efter att jag har lugnat mig lite. Känner mig lite instängd på mitt rum, pappa har möte ute i köket och jag vill inte störa alltför mycket. Har huvudvärk nu IGEN, går snart och kollar upp det! två veckor med huvudvärk inte roligt :( pusssss, ha det bäst!

Onsdag

Precis redovisat - gick fintfint. Ikväll ska jag plugga och träna lite. Måste även städa mitt rum som ser ut som att världens bomb har slagit ner.

Första bilden är från idrotten idag, det var box så jag gav gärnet. Hihi


Min vardag

Inatt kunde jag inte sova, sov ca 2h. Skissade och läste lite för att bli trött men inget av dem hjälpte. Ska skissa klart när jag kommer hem och även försöka träna ikväll. Hoy


Natti

Har fortfarande huvudvärk, ligger i sängen och skissar lite nu innan det är dags att sova. Någon dag ur mitt liv lovar jag att visa er. Musiken är på och pennan glöder, puss och godnatt!


två grejer.

       Min önskelista

  • smyckesträd från Åhlens 249 :-
  • Sommar i New york 

Detta är den enda jag önskar mig iår. Jag önskar mig verkligen ingenting iår, jag behöver inte något speciellt. Hur  mycket jag än tänker så kommer jag inte på något.


helgen i bilder





helgen har varit kanon!

vart hemma från skolan idag, sov inget inatt eftersom mitt huvud exploderade en hel del.  sovit bort halva dagen, kollat film och pluggat.  Kom hem från mormor för en stund sen och nu känner jag hur huvudvärken är påväg igen.  SKIT också! 

Död

Är helt död, migrän och trött som bara den, helgen har varit kanon, har vart massa fotboll med godingar. Idag har jag övingskört lite, gick kanoner!

Nu har jag krypit ner i sängen och ska ta o läsa om the Carrie diaries, jag önskar ju mig hennes andra bok i julklapp. Natti!


Blååå

Min handled och tumma är blå, märkte det nu. Måste vara från volleybollen. Taggar två sista lektionerna och imorgob lutar det åt lite shopping, glad!


Freeedag

Äntligen fredag och jag är död efter veckan, hur ska jag klara mig i helgen? Sena nätter med massa fotboll, i like.

Nu hälsosamtal med skolsyster, kjaaaaam


migrän

okej, nu är jag rätt trött på skiten, vill bara sova och önskar att min huvudvärk kan släppa, men sova får vänta, har två prov att plugga tills imorgon. är helt död, har suttit och läst FN och EU sen jag kom hem.


tror jag ska tvätta av sminket och borsta tänderna, sedan krypa ner i sängen och plugga det sista.  pusssss



Lycka

Matten blev inställd imorse och har haft sovmorgon elva, kommer till skolan och får veta att mina två sista lektioner är också inställda, så idrott var min första och sista lektion. Göttttt


Söta sara!


Släcker lampan & säger godnatt

Migrän har förstör min dag/kväll. kryper ner i sängen och släcker lampan, godnatt!


Kss

Vart på kss, ska opereras igen i januari senast. Halva menisken skulle dem ta bort, livet flyter verkligen! Och nu är det tack o hej till fotbollen annars lär jag inte kunna gå när jag 35/40 år. Ska upp till träningen senare och kolla på det grymma laget som ska spela i helgen, hoppas att det går riktigt bra för dem! Chaio


ge mig en kram, så blir jag glad!

är så galet shopping sugen, ska försöka komma iväg till skövde ngn gång i veckan för lite shopping.
Fick tillbaka entreprenörskaps provet idag, fick B vilket är VG+, blev chockad för jag tyckte det gick otroligt kasst på det provet, men hade fel!


När jag kommer hem sen ska jag krypa ner i sängen och dra duntäcket ända upp till hakan och sätta  på några avsnitt one tree hill, perfekt avslut på en halvbra dag!  fick inte alls mycket sömn i natt.


måndag

sitter hos ida och vi "pluggar"  stenhårt.  skolan var hur seg som helst, ville bara hem och sova ett tag där.
Imorgon blir det sjukhuset  och en jäkla massa plugg, dööö!


tack o hejdå


söndag

Har firat pappa på farsdag och ätit god mat,mysigt! Kom in för en stund sen efter har varit på en långprommenad i 2h, nu har pappa lagat våfflor, underbart! Kryper ner i sängen sedan och kollar några avsnitt av one tree hill & försöker tagga en ny skolvecka..




..

Det gör så ont, riktigt jäkla ont!


Godmorgon

Har massor och göra idag, ska övingsköra lite, jobba, städa mitt rum, plugga och ikväll spenderar jag kvällen/natten i fkp.
Känns som en bra kväll!

Här får ni en nyvaken olivia


Myskväll

Helt otroligt vad min lillebror är stark. Det sved rätt bra när jag fick reda på att han är starkare än mig, armbrytning 4 gånger för att se om det verkligen stämde. Och jag gjorde mitt bästa?! Gymmet kallar på mig.

Ikväll är det myskväll och jag tänkte kolla på säsong åtta av one tree hill!! Min fina vän vera lånade ut den till mig, hihi


Äntligen

Nu har jag fått en tid till ortopeden nu på tisdag. Jag är överlycklig! ;D

Har så grymt ont idag, hoppas jag får en operation!


Natten

Godnatt alla där ute!

Körskolan-check
Imorgon är det redan fredag, tiden rinner bara iväg. Helgen ser ut som att bli en riktigt bra helg, gillas stort!


galen & vild




Torsdag

Kort skoldag och efter skolan stannar jag i stan, för att vänta på körskolan :)
Provet gick bra och imorgon är dt matteprov, wihoho äger!

Två bilder från imorse när jag väntar på bussen.


Ta mig tillbaka

JAG SAKNAR FOTBOLLEN SÅ IN I PIPAN!
vill spela, vill tillbaka. 
väntar och väntar på tid till ortopeden. Två månader snart och jag hoppas att dem kan göra något åt det. Har inte haft ont i knät på några dagar, men nu har smärtan kommit tillbaka, LOVE ♥
jag vill fortsätta göra det jag verkligen älskar!



Det var på denna matchen som jag troligen fick min tredje knäskada, när vi spelade mot Estland.


Dagens citat 9/11

fördelen med att vara klok är att man kan spela dum. Motsatsen är betydligt svårare.




Mittbena

Kör på mittbena idag, luggen har blivit så pass lång, äntligen! Imorgon är det körskolan, wihoho!

Dags för plugg, hejdå


Sängen

Har krypit ner i sängen med ett varmt duntäcke och kollar just nu på film. Ska försöka sova snart så jag kan ta ut sovmorgonen riktigt ordentligt.

God natt, nu ska jag spela lite wordfeud mot hampus, han lär åka på stryk som alla andra gånger! Hihihihihi


tisdag återigen tisdag

Lång skoldag. började 8 och slutade 15:35, kom hem för en liten stund sen, ikväll tänkte jag ta mig upp till sporthallen för att kolla på oden cup gänget som tränar. måste stötta min lilla gullunge ♥
Någon som har lust och titta på oden med mig? känner mig så ensam, mobbad?  lite så.

Imorgon är en jäkligt go dag, börjar vid 10-tiden och slutar vid 13:30, klagar inte. Ska interljuva chefen på intersport efter skolan, på kvällen tar jag och mina fina vänner och besöker öppet hus.





Kass måndag

vill bara krypa ner i sängen och drömma mig bort.
lämna alla problem för en stund, och bara glömma!
varför?


Måndag

Sitter i skolan och har håltimma, underbart! Dagen består av plugg och träning, ha EU prov imorgon och jag har övat så mycket.


 Läste ett sms med världens finaste ord som fick mig att må bra och lycklig.. Men att vakna precis när man har läst klart sms och inser att det är dröm, så blir man inte alls lika glad, bara ont i magen och ledsen. Det var så verkligt!



Min säng

Är världens bästa just nu. Nybäddad säng är nog det bästa som finns. Åkte hem från festen för en stund sen, ligger i sängen & lyssnar på rix fm, smsar lite och väntar på att mamma o papoa ska komma hem men det lär ju ta sin tid, haha! Perfekt avslut på en bra kväll! Godnatt


Årsfesten

Sitter i aulan och är på årsfest. Har haft prisutdelningar och tal precis. Nu är det dags för damlagets lekar, wihoho!

Två bilder från förfesten hos amanda!


Lördag

Sov hos bror inatt eftersom jag missade bussen inatt när jag skulld hem. Kvällen var helt okej, hade både bra och dåliga stunder. Tog 100 bilder och sedan har jag några filmer, men dem håller jag för mig själv, haha!

Ska hem och plugga, ikväll är det fif- fest som gäller, blir kanoner!

Bilder kommer!


KYCKLINGSVAMP

Jag säger bara!  jag kommer dö i stress, måste lugna ner mig!

Nu ska jag visa varför jag är stressad. kom hem för en stund sen efter har varit hos mormor,  ska iväg till Elin för hämta en grej, sedan ska jag ta bussen till stan, jag o matilda ska hämta lite grejer och vi måste springa ner till tågstationen för att hinna med tåget hem som går vid sex-tiden. sen då?  jo, när vi kommer till floby ska vi  hem till mig, Duscha, fixa oss på 30 min! JAG OCH MATILDA SKA FIXA OSS PÅ 30 MIN, LYCKA TILL!  sedan ska vi vara hos amanda vid sju för förfest.  okej. nu kan jag inte skriva mer ska kuta bort till Elin B! 

HEJDÅ KYCKLINGSVAMP ?

FRÅGA MIG INTE OM RUBRIKEN; Det var det första som ploppa upp i huvudet på mig!

fredag

värsta morgonen på länge, vi byggger en till toa som ska vara vid mitt rum och det är rätt gött att vakna av en stor borr som borrar i väggen precis vid min säng. dagens planer: städa hos mormor och sedan in till stan för att hämta en grej. ikväll är det fest som stårpå schemat, ska försöka ta lite bilder också!
har läxor och göra nu, hoy!



GBG

Väntar på tåget som ska ta oss hem till floby igen. Har hittat lite smått och gott tills imorgon och lördag, då det är fest och årsfest med fotbollen, känner på mig att dt kommer bli en kanon helg!

Är det någon person vill kolla paranormal activity 3 med mig på bio? Kan ju gärna höra av sig, hihihi


torsdag

började dagén hos tandläkaren, hade  perfekta tänder! Nu ska jag fixa till mig och sedan blir det göteborg med lillebror.  ♥ ska se om jag hittar något tills imorgon,  då det är party! wihihio

Två nya bilder på mig o lilleman♥


en snabbis

rummet är färdig städat och nu ska jag fram till tågstationen och möta upp tre godningar som kmr med tåget.
Ni får 6st oseriösa bilder som togs bara för några minuter sedan. hiihihih



Spanien

Här kommer första delen av spanien resan. 
ALLA BILDER ÄR FRÅN IPHONEN! Min kamera vägrar att lägga in bilderna på datan. *ledsen olivia*
måste ta o fixa  det, annars vet jag inte vad jag gör!!

Två bilder från flygplatsen.




Första kvällen, utanför hotellet.

Vattengympa. Philip är någonstans på bilden, Jag var med en gång på vattengympan och det var faktiskt riktigt jobbigt!


sött!





Äckliga vågor var det i havet, jag flög med i denna vågen som en fjäder.


här var det bara att åka med i vågen! tack o hej



Mer bilder kommer när jag har fått  ordning på kameran, den vill verkligen fungera just nu! Nu städa rummet för ikväll kommer mina godningar! Love ♥ Imorgon är det tandläkaren som gäller och sedan ska jag försöka hitta någon uteliggare som vill åka med till skövde eller Göteborg för lite fix inför fredagens fest.  tusen Pusssar på  er!

00:05

Sitter i min underbara goa säng, hur gött är inte det! Bilder från Spanien resan kommer så fort jag orkar lägga in dem i datan!

Idag fyller HAMPUS 18 år,  GRATTIS x1000! :D Hoppas du får en kanon dag med massa tårta och presenter ♥


saknar dig vännen!


RSS 2.0