sorg

 

om 3 veckor börjar skolan och det är mitt sista år på Flobyskolan. Låter helt sjukt! När nian är gjord har jag gått 10 årFlobyskolan. Alla kommer att gå åt var sina håll - Alla kommer splittras. Jag hoppas verkligen inte att vårat Tjejgäng splittras, men någonstans där inne är jag rädd att det kommer bli så. Alla ska ut på nya äventyr, hitta nya kompisar, kanske även flytta?. vad vet jag?


 

Jag minns " den stora dagen" när vi alla satt i aulan och skulle få reda på våra nya klasser. Alla var spända, alla ville ha svar. Rektorn kom in och visade oss dom nya klasserna. Många blev glada och ledsna. Just denna dagen startade vi vårat Tjejgäng. vi sa att vi kommer ha grymt roligt tsm Och det har vi haft. Vi har skrattat så vi nästan har kissat på oss.



det kommer kännas tomt sen. Från den dagen man går ut från kyrkan 2011 - börjar ett nytt liv. med nya människor. Jag måste bara säga det att

Klass 9A, är den klassen man alltid komma minnas.. ni är GRYMMA!!!!!



detta är en bit på att jag mår dåligt, just att lämna det man har startat upp i 10 år. sedan bara lämna dt. typ. ha. Det finns andra saker som gör att jag inte är i topp. jag kan erkänna att jag har gapat och varit arg här hemma. men det är för jag känner av att skolan börjar snart + lite annat. om jag har varit lite arg mot någon av er så säger jag förlåt... Men det är för mycket nu bara. orkar inte alls mkt. tänk om det kunde vara som förr. då var allt så lätt.
 
men livet leker och det är bara att hänga med i svängarna.



Matilda 15

underbara söta Matilda fyller 15 idag.  Grattis gumman. <3
älskar dig ♥



göteborg.

I måndags åkte jag, Rebecca, Moa, Vera, Nathalie, Rebecka F till göteborg. Jag kan säga att det var nog den bästa veckan på hela året. så underbart mysigt har det varit. 
först åkte vi ut till kviberg och kollad på  Falköpings killarna när dom spelade & det blev en vinst för dom. ;) 
Efter att Fem blondiner har dragit sina resväskor över hela göteborg, eller nästan. Kom vi Fram till majas lägenhet, där skulle vi bo i två nätter. Tack så mycket för att vi fick låna lägenheten Maja! <3
vi fixade i ordning oss innan vi åkte ut till Kviberg igen,  för att kolla på Åsarp& allt vad dom heter...
jag tror det blev en vinst för dom också, haha. :)

okej... jag orkar inte förklara vad jag har gjort hela vecka, så blir en kortis nu haha
vi har åkt fram och tillbaka till Kviberg.  på Tisdagen gick vi ut och åt.  Mycket mysigt, Lilla jag fixade  ju  en gratis efterrätt (A) den ni!  :)
Vi träffade några killar från USA som vill ta kort på oss med dom och filma oss när vi skrek USA jätte högt på Avenyn, hahah.  Riktigt härlig grabbar var det allt, dom la till oss på facebook och dom ville att vi skulle komma och kolla på deras match som spelades i onsdags. tyvärr vann dom inte :(
när vi skulle ta spårvagnen hem träffade vi även några Tyska killar, lite halft fulla. Fast dom hjälpte oss att komma på rätt spårvang. vi hade ställt oss på fel station. så snällt av dom ;)
på kvällen blev det filmtittande ;) 

på onsdagen blev dett att gå upp tidigt för att åka och kolla på  åsarp, dom åkte på en förlust :( fast dom spelade grymt bra.
blev att åka hem och städa lägenheten och sedan vidare till någon ställe som fkp spelade på,
nej, onsdagen var tråkig att skriva om, hände inte så mycket, vi fick mycket kommentarer av killar. Många killar gjorde slängpussar och hjärtan till oss. hur sött är inte det. vi åkte hem på kvällen med 23 tåget ,

torsdagen åkte, jag, Julia,vera, nathalie, moa, ida till göteborg. Lika roligt var det :)
vi åkte till kviberg för att kolla på falköping killarna.  ;)  efter att vi har kollat på dom, satte vi oss i skuggan och spelade kort,  släng poker. ;)  efter en timma var det en spansk lag som spelade fotboll vid oss och då tog vi och frågade om vi fick vara med och självklart fick vi det :D haha.  fast vi spelade bara 10 min. hahah.
Vi spelade även Kortspel med dom & jag lovar deras  målvakt var grymt söt.  :$ thihi (A)
på kvällen tog vi 23-tåget och vi var ju 6 st som skulle hitta ett ställe så vi alla kunde sitta tillsammans. gick inte så bra. så det slutar med att vi sitter med några killar från Tibro.  vi satt 9 st där man egentligen bara ska sitta 6 st ;D hahha, men det var grymt roligt, blev att vi spelade släng poker. :) 
 okej det blir visst inte en kortis. hahah, jag orkar inte titta stavfel. haha. kommer några bilder som ni kan titta på ist :D


nathalie <3


rebecca & Vera <3


Haha, galen natt alltså ;)


rebcca, moa, vera, nathalie<3


Åsarp,  ;)


falköping ;)


kvällen då vi var ute och åt ;)


vera och nathalie <3


Jag, vera, & nathalie<3


Nathalie och jag ;)<3


GLADA POJKAR! ;D<3

puss


3







ni får bara tre bilder på oss nu. hinner inte med fler. ska ta på mig nu sen går tåget (y.

Göteborg hela veckan lång! <3

Imorgon Åker jag till Göteborg med några fina flickor.  ;) 
Kommer bli så grymt roligt, tre dagar i göteborg.  Det kommer bli mycket gotiha tittande och span på snygga killar hihi (A) ne nu skoja jag,,  jag håller mig till donken-killen. haha,bara johanna p som förstår. ;D

Igår var jag i göteborg och shoppade med Johanna P, kan ju säga att dagen var otroligt lyckad, det blev mycket skrattande. 
Tack johanna, för dagen du är bäst!
nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och göra pastasalld + lägga in lite foton på våran fotorunda :D

bergströmarna <3

Nu sitter vi inne i stugan och myser,  regnet öser ner. Igår var vi först i Lidköping, kikade runt lite i affärer. Jag hittade 3 ringar.  Mamma köpe även en tröja till mig och Vilma,  Tack så Mycket  BÄSTA mamma <3.
kommer bilder´;)
hela eftermiddagen solade, bade & fikade vi.. hahah ;D 

nej, nu ska vi göra en blogg åt vilma och sen blir det våfflor, mums! ;D


jag har röd och vilma turkos  (;


<3!



puss

detta har vi och säga från våran fotorunda ;)





Svarta och fina!
bilder kommer:D

13 juli.

Hej igen, igår kom  vi fram till stugan, runt 22-tiden ;)
jag och Mamma sprang sista biten som var kvar, kändes skönt.  Det gick bra med min tå men det gjorde lite ont vissa steg. För er som inte vet, så skadade jag min tå, när jag var hos mina kusiner.  Vi spelade fotboll och då sparkade jag oc kasper i varandra och efter det blev den svullen, man kunde röra på tån åt olika håll. Först trodde vi att den hade gått av men tror inte det längre... hahah! Antar att det är en liten spricka. (; 

Strax kommer Kusin Vilma hit, Kommer bli riktigt skoj. Eftermiddag/kväll ska Vi fota nere vid vattnet,har jag bestämmt. hahah,  vi skulle ha fotat ute i hennes stuga men det blev inget. Jag har kommit på jätte bra idér som ska  vi ska fota. Så slutet av veckan kommer det bilder på mig och Vilma, haha. 

bilder som kommer att komma runt nästan helg är:
♥ Mammas och lottas sommarfest. 
♥ Stockholm resan.
♥  bilder från stugan.  

ska försöka inna med allt denna veckan :)  
Nu kom vilma,  :D:D:D

Puss. <3 

 

stugan.

Åker ute till stugan idag. ikväll ska jag fota ute i stugan, så jag kommer göra om bloggen.  hihi. Har redan börjat lite smått. Tidigare idag har jag och familjen varit i Skövde, gick runt och titta lite :) 
någon gång i veckan kommer vi få hem en minidator. Vi köpte mobilt bredband och då fick man med dator (; 
härligt.  :D


dagens fråga:  Tycker ni också att är väldigt varmt ute?  :D
 puss


 


hemma från stockholm.

Fast nu ska jag packa om igen. Imorgon åker jag först till Skövde för att skriva upp.. är lite nervös :O haha.
efter att jag har klarat/inte klarat provet, åker jag, Bror & Emelie (jag tror att emelie skulle med) till   Vilma och kasper, ;)  blir att vara i deras stuga, kommer hem på lördag eller Söndag. 

stockholm resan var grymt bra..  tack för mysig vecka i stockholm  familjen <3
och jag lovar, det kommer att komma bilder.  Vi var på allsång på tisdagen och det var Kanon. Vi fick en bänk att sitta på och jag kan säga att vi satt på den dära bänken i 8 timmar  och väntade på att Allsången skulle börja. ;o haha.

och just nu gör jag inget eller jo, Jag pluggar Trafik&Moped,  känner att jag inte får in så mycket mera snart.. men om man är duktig så får man äta jordgubbar och glass, mums! :D

puss, ni får vänta och se om jag klarar provet ;)

PS;  Amanda och lotta vi har hittat ett till kina-ställer, som vi får äta på när vi ska upp till stockholm och springa tjejmilen :D.  


packa upp och packa ner.

Hej igen, kom hem från stugan för 2 timmar sen ungerfär.  Iallfall så var det en kanon lyckad kväll igår,  mycket skratt och  god mat :) Det kommer bilder någon gång i slutet av veckan. När man äntligen har packat upp  väskan ska man packa ner lika fort igen.. åker ju till stora Stockholm imorgon. Klockan 7:11 går tåget från falköping.  så det betyder att man måste gå upp tidigt :( hahha. '
som jag skrev i förra inlägget, så kommer jag skriva lite kort om vad vi har gjort m.m. ;D

puss


Hallo und Auf Wiedersehen ;)

Hej&Hejdå, hahha. Om ca: 45 min kommer farbror hit och hämtar  mig, Emelie, Erik. vi ska till stugan, där det blir sommarfest för   Mamma och Moster har fyllt år så det blir och fira dom :).

Just det,  har skadat ryggen så jag kan knappt böja mig ned.   Det gör så Jävla ont. :(  det värker både när jag sitter, står och ligger och jag vet inte vad jag har gjort :(  buhuhua.

& på måndag åker jag till stockholm med familjen, förutom erik. kommer hem på tordag,  jag ska försöka skriva lite på hotellt på kvällarna, eftersom jag vet att det finns dator där, vi brukar bo där när vi springer tjejmilen. ;) men mest av allt längtar jag till hotell-frukosten. för den är über god

küssen

RSS 2.0