VALBORG

startade  dagen med att vakna upp vid mitt fina hjärta, dagen har bestått av skratt, bus, solat, fotboll, fotande och varför inte avsluta en perfekt dag med lite festande.  Jag och lovisa har fixat oss i ordning oss och ska strax ge oss iväg till Linn. Fotade rebin och  precis nu fotade jag lovisa så bilder kommer imorgon.

Hoppas ni får en lika bra valborg som jag!  puss

Mys med min finis

Börja dagen med att åka och kolla på R när han spelade match, vinst och skadad pojkvän blev resultatet. Jag och mamma svängde in till kinnarp en sväng innan vi åkte hem, fick med mig ett par jätte söta skor hem. Visar bilder på de senare.

Ska strax krypa ner i sängen och sova
Med finaste killen <3 Puss


älskade lördag

Sitter och har grillkväll med tjejerna, musik & skratt.. perfekt kväll! Blev vinst idag också, glad tjej!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1014820/images/2012/pic_200373505.jpg" class="image">


PARTYYYYYY

Dålig uppdatering här under två dagar, har kanske inte haft mina två bästa dagar på länge. har styrt upp lite här och där.  Nog om det.. Kvällen igår spenderades med mina fina vänner, Vi festade och hade det grymt roligt. Det var 80-tals tema på Ålle. Jag hade en kanon kväll. Efter allt festande hängde jag med R hem och sov där.
Nu ska jag tagga inför Seriepremiäen som är är klockan tre på fina ekvallen. Vädret är på topp och jag känner på mig att det kommer gå bra idag!
Lånade sista bilden av dig sara, hoppas inte det gjorde något! ♥

hej på dig din söta lite sötis

Ska strax hoppa in i duschen.  fixa ögonbrynen & måla naglarna, står på kvällens göra lista.  Ska försöka på börja det sista med plugget innan läggdags. Har ingen sovmorgon imorgon eftersom dagen börjar med nationella i svenska kl 8, uppsats i några timmar. Hejja!  På fredag är det ålle, temat är 80-tal. Har inte bestämt mig ännu om jag ska klä ut mig eller inte.  Det är långhelg nu också så jag kommer absolut inte klaga.

går inte vad jag än försöker

kan inte sova.. Magen och illamåendet har inte blivit bättre. Ska nog stänga av här och lägga mig ner i sängen och spela lite rumble mot pojkvännen, han förlorar rätt stort. kommer snart drömma om rumble.. sov gott




små avslöjande

jag är rädd för åska, det är något jag verkligen hatar sen jag var liten. lägger mig alltid i sängen och drar täcket över huvudet när det åskar.

Jag blir väldigt glad när jag ser andra är glada. skrattar någon skrattar jag bara för att den är glad. kan vara vart som helst, stan, bussen, tåg eller skolan. okända och kända männsikor.

jag älskar skräck, men  jag har tröttnat på nu efter att ha sett runt 55 skräckfilmer detta året.
( Rebin ... du kan var glada nu, lovar att aldrig mer sätta på en skräck när jag är med dig, bara komedi, drama eller något liknade) ♥

Jag är beronde av rumble

Mina favorit smak på chips är Sourcream & sweet chili och Sourcream & onion

sist men inte minst..  jag har världens bästa pojkvän. ♥



Filmtips?

En natt med väldigt lite sömn, stannade hemma från skolan idag med. Ligger i sängen och ser på tv & Spelar rumble. Dagen har väl inte så mycket att bjuda på. Vila och försöka bli frisk helt enkelt. Tips på bra filmer?


känsliga tider nu



Ligger här i sängen med en riktigt illamående, eller ja... har legat här sen jag åkte hem från skolan, vid  tolv. Har sovit och kollat tre avsnitt av kvällen är din.  jag klarar inte av att titta på sådana program, gråter ju till varje människa som får vara med om sen största dröm och vad de har varit med om.  känslig jag vet. 

får se om det blir skola imorgon, men som jag känner mig nu så orkar jag nog inte det.  nu ska jag lägg mig ner och spela lite rumble  och titta tv.  ha det bra kära läsare!


fotboll

kom hem från Falköping nyss, har kollat när Rebin spela match. regnade och var kallt så jag,mamma och lilleman åkte hem. nu längtar jag något enormt till sommaren! ska plugga det sista nu och sedan sova. Puss

skolavslutningen i nian!

Lev ditt liv precis som du vill leva det

Blev en lång kväll igår. Jag och Ida åkte in till stan med Nils, Linn och Sara. Donken, raggare, raggarfest,raggarmusik, en kort sammanfattning av kvällen. Det här
Med raggargrejen är verkligen inte min grej, gillar verkligen inte det. Ska strax åka hem från Ida och direkt när jag kommer hem ska läxböckerna upp. så jag kommer spendera min dag.


Vi lever ett farligt liv


Sticker in

till stan med godingar och ser vad som bjuds där.  puss



I'm Sexy And I Know It





Bild fyra är rätt go.. armarna ♥

20120421 18:31

Familjemiddagen igår var mysig,  kvällen avslutades med att min goding kom hit, kolla film & myste. R har nu åkt hem, tomt utan han ♥  Hunnit med att pluggat och nu ska strax kila in i duschen. Kvällen spenderas med ida, vi vet inte riktigt vad vi ska göra men det återstår och se. Imorgon ska jag plugga ännu mer och jag SKA träna mitt knä. måste börja göra det igen!!  är så lat av mig. puss






(bild från weheartit.com)


Halv åtta hos mig

Idag kör familjen halv åtta hos mig, först ut var mamma och pappa. Dags att njuta av maten.


mina rädslor.

Visst har jag rädslor för spindlar och ormar, men är inte det jag kommer skriva om nu. För det jag det är faktiskt  mest rädd för är att förlora någon i min familj eller någon som står mig nära. Att förlora någon i bilolycka kan var det värsta som finns och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan någon som står mig väldigt nära. Och jag är även väldigt rädd själv för att åka ut för olyckor, ibland slår det mig i tanken att det kan faktiskt hända när som helst, man vet aldrig när, var och hur. När tanken tränger sin på i mina tankar, viftar jag bort den och tänker: Varför skulle det hända mig? Men man vet aldrig, en dag kanske det smäller.

Så jag försöker ta varje dag som dem kommer, njuta av livet och ta hand om mina nära och kära. Så mina största rädsla är att förlora någon som står mig väldigt nära. kände att det blev lite väl djupt och hårda tankar om detta inlägget. Men det är sant en dag står man där och man vet inte vad som har hänt. så ta hand om dom du älskar, peace ♥



Idag är det en bra dag

Idag känner jag mig glad. Så jäklar för den som förstör mig humör idag. Dagens schema ser hur som
Precis alla andra, skolan, plugga, träna. Jag somnade igår väldigt tidigt så glömde att skriva om min rädslor så kommer idag istället.


Stora mål

Jag kan verkligen inte tänka längre.. Helt tung i huvudet och magen krampar. Fick mitt paket på posten idag, visar senare var som är där i. Idag har jag skrivit en lista, en lista på vad jag vill göra här livet. Efter att jag hade gjort listan och tittat en stund på den så ser jag att min lista har verkligen jätte krävande. Mål som är stor som mount everest. Men jag strävar att nå de!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1014820/images/2012/pic_198968815.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1014820/images/2012/pic_198968815.jpg" class="image">


Ingen dag lik den andra

Varför ska det vara så segt att kliva upp ur sängen varje morgon? Nu sitter jag i skolan och har fått en allergisk reaktion, kliar och drar mig mot väggarna, måste ju se helt sjuk ut. Under dagen kommer det ett inlägg om mina räddslor, så håll Koll på bloggen, puss


jag säger godnatt till hela världen

Städat rummet, har ätit.. nu ska jag få en illgo massage av mamma och sedan sova som en prinsessa. Lägga mig ner i min varm  säng och tänka på att alla som jobbar natt, uteliggarna som sover i någon äcklig tunnel i kylan, usch tycker så synd om de. Hade jag haft 10 sängar till skulle jag slängt in de i duschen först och sedan gett dem en säng var. nej fortsätter jag och skriver om uteliggarna nu så kommer jag ha en hel bok om detta och mina djupa tankar runt detta. får bli en annan dag!!

GOD NATT


Vi lever vara en gång så varför inte njuta lite extra nu

Sitter hos Linn, precis tryckt i oss tacos, vilket underbart gott & senare sen slänger vi ihop en kladdkaka och njuter av livet. Dagens måste är att städa mitt rum. Vilket är mindre kul men som vi vet så kan inte allt här i livet vara roligt.


När solen inte vill skina längre

Åh, tråkigt väder.. Blir ju stan deprimerad av. I ena stunden är det sol, nästa regn och nu är snö. Usch, vart tog den varma våren vägen? Har två lektioner kvar varje lektion är runt två timmar långa. Inte roligt någonstans.


Det måste finnas dåliga dagar bland dom bra dagarna

Livet är inte alltid en dans på rosor, livet har sin berg och dalbana, vissa dagar känner vi oss glada, nästa ledsena. Min dag har bara bestått av känslor  hit och dit. men det är även sådana dagar vi måste ha för att styra och ställa här i livet. God natt mina kära läsare. Hoppas att eran dag har varit bra & och till alla mina nya läsare som har hittat hit,  runt 75 nya, hoppas ni stannar kvar och fortsätter kika in på min blogg! 
 

När lukten når oss

Sitter på bussen på väg. Bussen är fylld av en äcklig lukt, någon på bussen luktar för jäkligt äckligt. En riktigt gammal gubbsvett flyger omkring i bussen. Både jag och Matilda grimaserar när lukten når oss båda i omgångar. Nog med det, nu ska jag hem, gå med vovven, plugga och sedan träna.


Från bästavän

Detta är till min fina vän Olivia!! Jag träffade Olivia när vi gick på högstadiet och har varit vänner sen dess! det är nog det bästa som kunde hända att jag och Olivia blev vänner först var vi inte så nära vänner men det blev allt mer och mer! hon är en super bra person och den bästa vän som man kan ha! hon finns alltid där när man behöver henne och du är bäst!! en bättre bästa vän får man leta efter. Jag hoppas att vi kommer att vara kompisar många år till så du vet kommer jag inte släppa dig.vi har våra stunder på både gott och ont men mest på gott! våra stunder då vi skrattat tills vi får ont i magen och gråtit av skratt. Du är underbar och kommer alltid finnas vid din sida, du vet att det är mig du kan vända dig till om det är ngt!

Älskar dig gumman! du äger <3

Puss från Bästavän


Mobilbilder från Italien

Bjuder på några Mobilbilder från Italien


jag ger gärnet för det jag vill.

Vinst med 2-1, riktigt gött. bra jobbat tjejer!  Nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen med en film. Men först skriva en planering. veckan kommer bestå av väldigt mycket plugg och träning.  Men vad gör man inte för att läsa upp betygen som jag tappade under mina jobbiga månader. Jag är på rätt väg nu. Imorgon hoppas jag verkligen att det ramlar ner i ett paket i min fina brevlåda, en skinnjacka väntas.

Hoppas eran helg har varit lika bra som min, kramisar

Jag & min fina vän Lovisa ♥♥♥


Fina Italien




vackra söndag

Ligger fortfarande i sängen, men ska strax gå upp och sticka iväg och träna lite. Dagen kommer bestå av träning, städ, plugg, match i tidaholm. Min dag är fullproppad med saker.  Nu spider jag planer också för en sak, men jag kommer inte säga detta förens jag vet säkert att det kommer gå.  JAG KAN SÄGA ATT JAG MED MER ÄN TAGGAD!

fina italien

Godmorgon

Dags att åka ner till Ekvallen för vårstädning med resten av Floby if.  Hejss


Fredag

Lyssnade på en föreläsning med blondinbellla idag, riktigt bra faktiskt, hon är en klok och stark människa må jag säga. Hon sa så kloka saker som verkligen är så sant att man börjar tänka om i andra banor. För övrigt har jag haft super mysig kväll med familjen. Ätit mat, kolla tv och film. Nu väntar sängen, ska upp tidigt Imorgon och ge mig iväg till sk
Ekvallen för vårstädning och därefter kolla match och kalas. Perfekt lördag det kommer bli. God natt!


Vagabond




G-R-Y-M-T S-N-Y-G-G-A S-K-O-R
kärlek vid första ögonkastet, skorna kommer från vagabong och ligger närmare 700 kr

http://www.vagabond.com/vagabond_product_list.aspx?isoCode=SE

Torsdag

sitter i sängen och vakar över en sak på tradera, Hoppas att jag vinner den. kom nyss hem från träningen och ska hoppa in i duschen strax.  Har bestämt mig nu att jag ska läsa upp matten ännu mer, alltså göra om alla prov som har varit och bara hoppas på bättre betyg. För jag vet att jag kan såååå mycket bättre än vad jag har visat. Bilder från träningslägret kommer så fort jag orkar ta tag i det. helgen spenderar jag med pojkvän, kalas och träning. säger sedan om jag vann grejen. är jag arg sen så vet ni varför jag är det! pusss

1 månad

med världens bästa pojkvän ♥


Det är nu stämningen är på topp

Nu har vi åkt buss i några timmar, börjar bli riktigt långtråkigt, men det är god stämning på bussen och vi är snart framme på flygplatsen. Kommer nog slänga in ett sista inlägg sedan. Ha det va i Sverige med ett otroligt härligt väder.. Snö! Här får ni dagens jag.


Hej fredag!

WIIIIHO, bär av till Italien idag. Ligger i sängen och kan Inte sova, ont i magen och mina hemska tankar, tänk-om-planet-kraschar-då-har-inte-Floby-något-dam/herrlag-kvar tanken kretsar i mitt huvud just nu, usch vad hemska jag är! Självklart kommer vi inte krascha, utan vi ska ha det underbart i Italien, träna, spela match, kolla Zlatan. Kan inte bli så mycket bättre! Självklart har jag glömt min bok, så på vägen upp till nyköping och lär jag ha riktigt tråkigt, samt flyget. Tidsinställda inlägg blir det inga, jag glömde det med. XOXO


godmorgon

Ska strax ta på mig och gå ut och gå med vovven min. sen är det fullfart hela dagen, ska till mormor, marken med lillebror, möte, träffa R.♥  ska jag hinna allt idag så bäst att sätta fart. puss 


Godnatt

Tårar, stress, resfeber, panik bra avslut på en halv bra dag. Godnatt


S T R E SS A D

Sitter i sängen och försöker stressa ner lite.. känner mig allt för stressad inför Italien. Ska packa färdigt det sista snart. Ska bara ta en varm  dusch och fundera ut hur jag ska lösa morgondagen, tiden finns inte när jag behöver den som mest. Mamma åkte till Norge idag, Saknar henne och komme sakna henne ännu mer sen! ♥

Dags att ta tag i livet och lämna datorn för några timmar. Puss

Fotat - Julia





Julia


Julia Gegerfelt
Foto: Olivia Bergström

Marc Jacobs




Bara börja spara, för jag ska ha någon av dessa otroligt snygga klockorna från Marc Jacobs!


Love


Göteborg

Ligger i sängen och ska snart ta ett stort kliv ur sängen för att göra ordning sig, dagens äventyr och till göteborg. Binikni, mintgrön tröja, shorts, naglack ska inskaffas. Idag måste jag verkligen börja packa till italien, tre dagar kvar.  Imorgon ska jag försöka boka in systrarna gegerfelt för en fotografering, Jag har tusen idér i mitt huvud som måste bara skrivas ner. uppdaterar senare, puss!


har världens sämsta kille <3

april april hihihihihih


Fina kusinbarn




Mamma


 


Fotade lite snabbt med mamma idag innan vi åkte på kalas.  fina mamma! ♥

Grattis Amanda!

Hoppas du har haft en bra och mysig dag!


RSS 2.0