Kväll ska vi vara fina


Försöker

Hej! Hoppas allt är Bra med er. Jag har spelat KM hela dagen så Mina ben är bortdomna. Jag tänkte bara säga att jag har startat en ny blogg. Men säger inte vad den heter än. Den är just för tillfället helt katastrof, haha! Imorgon ska familjen till Skövde och mysa sista dagen på året. Sen är de bara 17 dagar kvar tills jag är 18 år. Whiioho


nu vill jag ha dig här

När natten kryper sig på blir jag rädd, vart är min prins när jag behöver honom? Rädd och ledsen, vill jag bara hålla din hand, känna dig intill mig & få dina pussar i nacken. Saknar dig R! Love U


Lördags mums


Blodprover

Sitter på vårdcentralen och ska ta blodprover, snälla på ett sätt vill jag veta vad det är med mig och de andra sättet hoppas jag att de inte är något alls! Min tur nu..


drömmer mig bort


vackert


Godnatt alla tomtar & nissar därute


Finns inga ord

Fått så fina paket idag, men ett av de
Finaste var mitt halsband från älsklingen, så otroligt fint!


Christmas time


Frukost mys i sängen


Uppesittarkväll

Firat jul hos farmor idag, super mysigt nu är uppesittarkväll!


mys lördag

Hej där ute! Här har det bakas julgodis hela dagen, skinkan är i ungen och alla klappar är snart klara. mysigt med julen!  jag har hunnit med den ena och andra idag, körkortet och läst min engelska bok, ska nu städa mitt rum och pyssla  i ordning på rummet.  Ikväll ska jag mysa med hjärtat och bara ta det lugnt, kolla en film med lite godis.  perfekt! 

Pyntat granen

Fin julgran på Östergatan, nu väntar vi på den 24!


Hos doktorn

Väntar på att gå in hos doktorn, jag hatar detta


Engelska, jul och sjuk

Är fortfarande sjuk, inte alla roligt! Ska ta och läsa min engelska bok nu, den är riktigt bra. Imorgon ska jag och mamma julhandla. Mysigt. Sen kommer R på kvällen! Åh jullovet börjar imorgon


Hej där ute


Sömnlös natt

Har ännu inte lyckats somna, halsen värker och nu har även öronen börjar bajskorv


sjuk

det är alltid perfekt att bli sjuk till jullovet. min hals har svullnat upp och kan knappt äta, drick, svälja. orkar verkligen inte göra ett piss. ska nog lägga mig och kolla några avsnitt av new girl, Älskling har precis åkt hem, har varit här ett bra dag, men det känns skönt, ha någon att krama när min dagar är bajs, han får allt mycket så bättre, i veckan måste de sista julklapparna köpas och körkortet är prio ett.

Rebin nyfiken


Fredag

Avslutat min praktik efter 6 veckor, de kommer kännas tråkigt att inte gå tillbaka dit, har haft super roligt!! Nu har jag färgat håret och ska mysa med min man, eller man och man. Min snygging!


9 lyckliga månader

Tiden går för fort alldeles för fort, nio månader med min andra halva idag, så fantastiskt! Jag är lycklig och kär med dig, du får mig att känna mig speciell och viktigt, du är så fin när du sover intill mig, armen runt mig och håller hårt i min hand, jag känner mig så trygg då.
Rebin jag älskar dig! Bästa nio månaderna och vi har fler framför oss,
11/3 <3 du och jag


Text talar

Ensamma nätter är värst


LovE

t's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don't say a thing


RSS 2.0