feeest

Igår var det fest som gällde, riktigt kul var det! 

sitter i sängen och trodde det var söndag bara för vi var lediga igår från skolan. Men blev väldigt glad när jag kom på att det var lördag, senare idag ska jag kollla på Erik när dom spelar match, och imorgon spelar jag match med a-laget.


förövrigt går det inte ladda in bilder på bloggen... surt. så ni får vänta med att se bilderna från klassaresan (:


hemma

Nu är jag hemma från Falkenberg, det har varit en grym vecka med både 9a&9b! ♥
skratt, tårar och galenskap har det varit. bästa på länge!


Falkenberg

sitter på mitt rum med matilda och ida.  Vi försöker få lite ordning på rummet ist för att det ska  ligga bhar och trosor, godis, smink allt ligger verkligen på golvet. 
igår var det kanon väder, solade och har fått färg. vädret idag är verkligen inte så bra som det var igår, blåser, solen skiner, regnar, sol. det skiftar väldigt mycket!
nu ska vi kila ner o fika! puss


söndag

snart är det en ny vecka med massa nya roliga händelser. Imorgon åker jag till falkenberg med 9:orna. Ser fram imot det jätte mycket!
jag är snart klar med dagens planer.. har bara hälften kvar.
*städa mitt rum
* städa hos mormor
* duscha
*handla mat och godis
* packa det sista

nu kan jag inte sitta mer här, datan ska packas ner! 

ha en underbar vecka, för det ska jag ha!
 

kortis

Jobbig vecka över, Hela veckan har varit fullt upp. Igår spelade vi upp kabarén, det gick jätte bra. blir riktigt lyckad. Tyskaprov är gjort och alla nationella är gjorda. Nästa vecka är det lägerskola och när vi kommer hem därifrån är det kortvecka, sen chillvecka ( alltså. städ, kenyadag, m.m.) sen slutar vi.. Fy tusan. jag vill verkligen inte det!



min älskade klass

Jissies bara några veckor kvar sen drar vi åt olika håll... jag vill inte!
igår insåg jag hur mycket jag kommer sakna min klass när vi slutar, skratt och flumm hela natten lång var det igår. Grillkvällen hos mig med klassen var med än lyckad!


killarna rotade lite i datarummet och fann denna underbara mask. Kommmer ut och skrämmer skiten ur oss tjejer. Har aldrig skrattat så mkt! ♥












Saga & Klara




TIDEN RINNER IVÄG

DET ÄR FÖR MYCKET NU, MED SKOLAN OCH UTANFÖR, SÅ HINNER INTE ATT BLOGGA! TYVÄRR.  NÄSTA HELG KANSKE JAG SLÄNGER IN ETT INNAN JAG ÅKER PÅ LÄGERSKOLA. (:


9 år!

Idag fyller min underbara Lillebror år, hela 9år!
Grattis! ♥





He
lgen kommer bestå av träning och bara kolla på en massa fotboll.
Har fixat skolavslutnings klänning nu. fick fram min konfirmations klänning, från förra året. Den satt perfekt, lite stor men det är bara ett gått tecken :) 
nu är det kaaaalas som gäller! heeeeeeeeeey

tillbaka

Jag tog en liten blogg paus som ni kanske märkte.. har haft fullt upp det senaste. Lite mycket nu i skolan, fast den rullar på lika bra som vanligt.  Är sjuk idag, så jag missade nationella i matte. Imorgon är det svenska prov som gäller och har pluggat på det nu så nu sitter det. Hoppas över till biologin och svenskan. Biologin har jag en inlämning om en månad men funderar på att börja lite lätt på den eftersom ja vet hur det brukar bli i slutändan. OCH om jag gör den nu så slipper jag sen.  Då kan jag vila resten av tiden.

Vi ska ha muntlig redovisning i svenskan om några veckor.  vi fick skriva precis  om vad som helst, och jag tog choklad, bara för jag älskar choklad + att jag ska göra ett test på klassen så det blir kanon.

NU måste jag plugga, puss!


RSS 2.0