min dag på en skala

mellan 1-10 är just nu 1. Är så trött på allt som är runt om mig. why?  I dont know... hoppas bara att det är en dålig dag En skoldag kvar sen drar jag till stockholm, ska bli så underbart skönt o komma iväg från Fby! jag, Mamma, Lotta, Amanda och Karin ska springa tjejmilen 2011... men jag stannar på samma plats som jag gjorde förra året, på andra sidan av springbanan. Knät är bajs och jag fick magnetröntgen den 31 oktober OCH VET NI VAD?  DÅ ÄR JAG INTE HEMMA!!!!! 
måste bli bra i knät igen, för jag orkar inte med mera skit! Deppig, I know! 

nu ska jag: 
duscha
äta
Fixa naglarna
plugga
sova
 


Skoolan

Sitter i skolan med Matilda, hade information och kommunikation nyss men eftersom vi är bästa klassen så fick vi sluta 50 min tidigare ;D skooolan äger har haft en seriös lektion idag. Puss 

Hampus

är bäst.


skojja!


Min lördag i bilder!

Mot skövde







Toan fick sina stunder under kvällen. har nog akdrig haft så kul på en toa! hahaha 
Lisa & elin

Party










Var i skövde igår, festade först lite med mina fina flickor innan det blev matfestivalen där vi träffade sara,lisa och sara. kan ju säga kvällen var grym!
Nu har jag laddat om och ikväll kör vi en repis från igår, gillas stort!
puss

killen i min säng?!

skolstarten vad helt okej, lite nervöst i bilen in. klassen var också helt okej, känner till 3/4 av klassen lite smått och 1/4 består ju då av bara flobybor, känns tryggt! Fick inte så mycket sömn inatt, vaknade vid 22:15 av att det var för varmt. hade då sovit i 20 min.  Går upp óch hämtar ett tunnare täcke. och ja vad händer?  när jag kommer tillbaka till mitt rum ligger det en kille i min säng? jag får panik och skriker vad fan gör du här..?!  och grabben försvinner lika fort ut igenom dörren.... HAHA skämt o sido.

men när jag kommer tillbaka och tänder lampan ser jag världens fetaste spindel, 10cm från min kudde, får panik. så går o säger till pappa, men eftersom jag var på och petade på den, ramlade den ner och försvann så vi hittade den inte.  SÅ fick sova i philips gamla rum!

Nu blir det lite fix och sedan fotboll!





liseberg 18/8

Ja, vart ska jag börja? Dagen var hel grym!  slutet på kvällen var ju värst, skrattade så jag nästan kissade på oss, jissies!

toaletten på tåget var det stopp i, vilet folket inte förstod och gick in dit och gjorde sina behov och spolade, tillslut svämmade det över toan och ut på toagolvet, Efter ett tag kom det en engelsk kille som skulle på toan, han stod och ryckte i toan och väntade.

Therese föröskte lite lätt på svenska, innan vi insåg att han var engelsk, då vänder han sig mot mig och frågar om jag kan engelska, jag svarar Ja! 
han undrar om det  var någon där inne.. eftersom jag satt o letade i bakhuvudet var trasig hette så sa jag bara no.  DÅ slänger therese ut kommentaren: it´s kaputt. och jissies vilket flabb det blev, inte bara vi utan  nästan hela vår vagn.

och ja? var det roliga slut,det kan jag säga med ett stort NEJ!
det kom en dam ochskulle på toa.. nu hade det gått så långt att kiss och vatten hade kommit ut i tåget, damen stod utanför toan.
therese säger:  det är översvämmning. och pekar på golvet. 
hon tittar på mig och jag förklarade lite på engelska varför den var låst o grejer. 
efter ett tag inser therese att hon är engelsk och vi får världens skrattanfall. 

Tack för hen helgrym dag! jag fick även med min andra stjärnvinst för iår, like it! :)






Torsdag †

startar dagen med en dusch och nu fixa jag mig för att spenaderar en heldag med familjen gegerfelt på liseberg! blir kanoners!

var hos sjukgymnasten igår också, det var troligen menisken igen. Nu väntar jag bara på en magnetröntgen och jag fick fotbolls uppehåll i månad.

.

new shoes


inlägg utan bilder.

känner mig rätt seg idag, känner att jag har varit upp för i tre dagar nu, kanske dags att börja tänka på att vända på dygnet?
var i Göteborg hela dagen igår, shoppade lite innan det var dags för liseberg. fick med mig ett par skor och  byxor hem, visar senare.
ikvällen igår var hel grym, var o kollade oskar linnros på liseberg, så braa! satt och väntade i mer än 3h, var rätt segt, men bra platser hade vi :) Idag blir det att bara ta det lugnt och ikväll blir det fotboll på ekvallen.

uppdaterar senare ikv, puss


min lördag kväll

väntar på att min fina vän matilda ska komma♥
har inte träffats på ebvigheter, en myskväll med godis och film, I like ♥


lördag

startade dagen med lite fotboll på ekvallen, Floby-valtorp. Floby vann med 3-1 tror jag det blev.  resten av dagen spenderar jag hemma med familjen, ska försöka städa mitt rum och försöka rensa datan lite också.. imorgon drar jag till vartofta med ett grymt lag och spelar höstens första match.. på måndag ska vi fixa tid hos sjukgymnasten för att kolla upp knät, hoppas det inte är något farligt. :(

städningen ropar på mig, hejjs.


5 sanningar om mig.

♥ Jag hatar att vara ensamm hemma efter 23:00, sitter nog i sen jag var liten..
♥ Jag är väldigt rädd för åska..
♥ jag hatar Engelska språket och engelskalektionerna,  men älskar att göta engelska prov.
♥  Jag är riktigt dålig att hålla i ordning efter mig, mitt rum ser ut som ett bomb nedslag ngr timmar senare efter att ha städat rummet.
♥ jag hatar att slänga kläder, skor och smycken som inte passar lr som är trasigt.


där fick ni reda lite mer grejer om mig som ni kanske inte visste. Mitt  knä har blivit mycket värre nu, det är samma smärta som förra gången, men hoppas verkligen inte det är något allvarligt. kan knappt gå i  trapporna, idag hade jag så ont i knät  att jag mådde illa, då förstår ni nog hur ont jag hade. har bara två dagar kvar att jobba och sen är det en vecka ledig innan skolan börjar, hur jag känner mig inför skolstarten kan jag säga ett ord, NERVÖS! nästa vecka blir att köpa lite grejer till skolan, har redan fixat en hel del.

och jag saknar min bästavän som jag inte har träffat på 3 hela veckor♥

8/8




måndag 8/8

dålig uppdatering, jag vet!

Jag har inte hunnit skriva, har haft fullt upp. Jobbar för fullt och tränar, förra veckan hade vi träningsvecka tränade månda, onsdag, torsdag, fredag och söndag, så nu är vi redigt laddade inför höstens matcher.

Jobbar min sista vecka nu och nästa vecka blir det verkligen att leva livet, det är sista veckan på sommarlovet.
Men hösten har myckat att bjuda på, tjejmilen och en hemlig grej.  Självklart händer det mera men dom två är speciella tillfällen :)



A-laget blev segrare i wilskecup, som var i helgen:D


värsta

natten jag har varit med om... jag har knappt sovit något, vaknade vid ett av att jag hade världens magont och huvudvärk. Jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen, hade så fruktansvärt ont, kunde inte sitta, ligga eller stå upp.. Min magé har inte mått alls bra i 3 dagar nu...

Efter maten idag small det bara till, fick sån smärta i magen så att jag nästan skrek.. kan inte tål ngt?


Kvällen spenderas med mina fina vänner, dock kan jag inte vara med så länge eftersom jag jobbar en imorgon. :)  


ny vecka med nya tag.


Börjar dagen med världens huvudvärk och magont, huvudvärken sitter fortfarande kvar..
Jobbat hela dagen och ikväll är det träning. jag ska göra så gott jag kan, har fortfarande ont i knät.




Nu är det såhär eftersom min andra hemlighet som jag höll på med för några månader sen, gick totalt åt skogen..haha
Men From o med tisdag(imorgon) och fyra veckor framöver kommer jag hålla med med ett lite grejer, ni lär o märka.. thiihii ♥
Jag älskar det här eftersom jag vet att ni är väldigt nyfikna. nu ska jag vila lite innan jag drar iväg på träning.

RSS 2.0